A cégről

Petrana KFT egy magyar kereskedelmi cég. Alakult 2009-ben.

 

Kereskedelem - Biodízel, gáz és nyersolaj finomításából származó különféle termékek, ideértve az oxo-olajokat és az oxo-alkoholokat.

 

Gyártás - Gyártunk saját szabadalmaztatott termékeinket, amelyeket sikeresen használnak oldószerekként a festékek és lakkok hígításához, a régi festékek és ragasztóanyagok eltávolításához, a fémfelületek zsírtalanításához a festés előtt, és a fürdők zsírtalanításához a védőbevonattal történő fémezés során. Állandó markerek és graffiti, valamint homlokzati vakolatok mosása

 

 

A partnerekkel való együttműködés úgy Lengyelországban, mint külföldön évek óta tart, és az alapja a kölcsönös bizalom.

 

A Petrana KFT nagy jelentőséget tulajdonít a termékek minőségét illetően. Mindig ellenőrzi a felkínált árut, és a minőségi tanúsítványokat.

 

A Petrana KFT csapata törekszik a munka minden szakaszában, azaz a szerződések létre jöttétől  a tárgyalások különböző szakaszaiban a szállítások és a fizetések kellő időben történő lerendezéséig, Cégünkről pozitív képet mutatni.

 

A Petrana KFT cég aktívon müködik a lengyel piacon és külföldi piacokon, létrehozott gyümölcsöző együttműködéseket számos vállalattal, ezzel hozzájárult a saját, és partnereinek gyors üzleti fejlődéshez.

HÍVJON MINKET

0036 1780 5994

 

+48 34 321 43 76

+48 34 368 29 64

Petrana KFT
Nepfurdo utca 3/a
Budapest 1138

 

Fiók Iroda- Czestochowa 
ul. Kopernika 16/18

42-200 Częstochowa

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

COPYRIGHTS © PETRANA KFT